Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Vpis otrok v vrtec Gumbek pri OŠ Dolenjske Toplice

 Vrtec Gumbek vabi k vpisu predšolskih otrok za prihodnje šolsko leto. Vpisi bodo v ponedeljek, 4. aprila, od 8. do 14.30, v torek, 5. aprila od 7.30 do 16. ure ter v sredo, 6. aprila od 8. do 14.30. Vpis bo v pisarni pomočnice ravnateljice vrtca Gumbek. Vloge lahko pošljete tudi po pošti ali preko elektronske pošte. 

Izbirate lahko med

  1. dnevnim programom: dnevno največ devet ur bivanja otroka v vrtcu znotraj poslovnega časa (predvidoma od 5.30 do 16.00),
  2.  poldnevnim programom: najmanj štiri in največ šest ur dnevno (med 7. in 13. uro) v primeru, da bo dovolj prijav za oddelek .

Obrazec dobite na spletni strani http://www.vrtec-dt.si.

Obrazec lahko oddate na naslov os.dolenjske-toplice@guest.arnes.si.

 

V rednem vpisu otrok se bodo obravnavale vse vloge, ki bodo prispele v objavljenem vpisnem obdobju. V kolikor bodo vloge za vpis otroka prejete po poteku roka za reden vpis, se bodo obravnavale v okviru izrednega vpisa, ki poteka v primeru izrednih prostih mest med trajajočim šolskim letom (1. september 2016 – 1. september 2017). Tako redne kot izredne vloge za vpis otrok se nanašajo le na sprejem otrok v tekočem šolskem letu.

Če bo v vrtec vpisanih več otrok, kot je v vrtcu prostih mest, bo o vlogah odločala Komisija za sprejem otrok v vrtec. Obravnavala bo vse vloge, ki bodo vložene do roka vpisa, v skladu z Zakonom o vrtcih in  s Pravilnikom o sprejemu otrok v vrtec Gumbek.

O rešitvi vlog boste obveščeni v skladu s predpisanimi roki. Za otroke, ki so že sprejeti v vrtec, ne oddajajte novih vlog! 

 

Oglejte si tudi