Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

Prednovoletni koncert in bazar

 

Praznični december sta osnovna šola in vrtec popestrila s prednovoletnim bazarjem in koncertom. Na bazarju so učenci prodajali izdelke, ki so jih izdelovali na ustvarjalnih delavnicah in tehničnem dnevu. Različne novoletne dekoracije, izdelki iz lesa, nakit in voščilnice krasijo domove v prazničnem času. Vse to je nastajalo pod mentorstvom učiteljice Helene Jordan, ki že vrsto  let usmerja in vodi učence pri tej dejavnosti ter išče nove ideje za izdelke.


Na prednovoletnem koncertu so nastopali otroški pevski zbor vrtca Gumbek, otroški in mladinski pevski zbor OŠ Dolenjske Toplice, plesna skupina 1. a razreda, plesni skupini (interesna dejavnost Plesna abeceda Ples). Mentorji Robert Kohek, Katja Gimpelj, Miroslava Hrovat, Nina Pavlin ter pianistka Nina Zajc so nam pričarali praznično vzdušje, ki ga prinaša december. Predstavila se je tudi otroška igralska skupina Kulturno umetniškega društva Dolenjske Toplice pod vodstvom mentoric Darje Mrvar in mag. Urške Bučar, ki je z odlomkom iz igre Izgubljena snežinka gledalce popeljala v zimski čas. Vsem nastopajočim in mentorjem čestitam za prisrčen nastop in  lepe misli, ki nas bodo spremljale v prihajajočem letu.

S prodajo vstopnic smo zbrali 1460 €, ki jih bomo namenili v šolski sklad za pomoč otrokom. Kdor bi še želel nakazati svoje prostovoljne prispevke, to lahko stori na št. računa šolskega sklada: 011006000039502, sklic: 0006-2015.

Hvala vsem, ki so se udeležili koncerta in se združili z nami.


MAJA BOBNAR, prof.,ravnateljica

Oglejte si tudi