Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

DOBRODELNA AKCIJA ZA DRUŽINO MAHNIČ

 

 

 

V akciji za izboljšanje stanovanjskih razmer za družino, ki jih je doletela bolezen očeta, smo s pomočjo dobrodelnih podjetij in posameznikov že veliko premaknili pri Mahničevi hiši. Srednji del hiše, eno etažo, ki jo pomagamo usposobiti za bivanje, bi radi zaključili do septembra, ko bo šla njihova prva hčerka v šolo.

Do sedaj so dobri ljudje podarili izdelavo ometov, tlakov, izgradnjo notranjih stopnic, material za izolacijo in beljenje, centralno napeljavo pa smo dobili po znižani ceni in smo jo pokrili iz doniranih sredstev.

Prosimo obrtnika za polaganje keramike, če kdo bere to sporočilo ali koga pozna, ki bi bil pripravljen položiti vsaj nekaj kvadratov ploščic, da nam to sporoči. Več rok, več naredi. S skupnimi močmi, bi delo hitreje končali. Keramiko že imamo.

Do cilja bo potrebna nabava čistilne naprave, ureditev klančine do vhoda in oprema za kopalnico. Torej zbiramo tudi sredstva na TRR Sklada za pomoč ljudem v stiski 0297 0025 9477 202, sklic 00-903051 pri Območnem združenju RK Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 54a.

Lahko podarite gradbeni material (zidake, cement, železo) in novo opremo za kopalnico, ki bo prilagojena za invalida.

Lahko nas pokličete na 041746742. Hvala za vso pomoč.

 

Oglejte si tudi