Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Vabljeni na Slakov šmorn

Združene ekološke kmetije EKOLJUBEZEN vas vabijo na SLAKOV ŠMORN, ki se bo odvijal na Slakovi domačiji, na 26. pohodu po Jurčičevi poti, v soboto 2.3.2019, od 9. ure naprej.
Ekološke kmetije iz širše okolice doline reke Krke je združila ljubezen do pridelovanja, povezovanja in širjenja znanj ter izkušenj o naravno pridelani hrani. Ekološko kmetovanje nam predstavlja način življenja in mišljenja, katerega rezultat je varno in naravno pridelana hrana, skrb za varstvo okolja in dobro počutje živali ter dobrobit vseh naslednjih generacij.

Vabimo vas na dogodek, ki se bo odvijal na Slakovi domačiji, katera ime je dobila po glavnih akterjih, v priljubljeni slovenski seriji Reka ljubezni, ki živijo na tej kmetiji. Lahko si boste ogledali prizorišče snemanja serije, prizore iz doline reke Krke in uživali v dobrotah z naših kmetij.

Namen dogodka je širjenje zavesti o naravno pridelani ekološki hrani, povezovanju kmetovalcev ter medsebojnemu druženju.

Dogodek bo potekal na dan pohoda po Jurčičevi poti in predstavlja eno izmed postojank ob poti. Podporniki Slakovega šmorna so ekološke kmetije: Jernikovi, Bregar, pr’ Kajžar, Klemen, Hrovatovi in Belentin.

Vabljeni, da se nam pridružite na brezplačnem šmornu in vseh ostalih dobrotah z naših kmetij. S tem boste podprli ekološke kmetovalce, naš trud in prizadevnost, da skupaj ustvarimo boljšo prihodnost za vse nas.

Spletna stran: www.ekoljubezen.si

Oglejte si tudi