Logo MojaObčina.si

Dolenjske Toplice

JUTRI
31°C
18°C
PET.
29°C
19°C
1413

HELENA BLAGNE V DOLENJSKIH TOPLICAH

Helena Blagne, najbolj uspešna slovenska pevka vseh časov, ki že več kot 30 let osvaja srca poslušalcev, se tokrat s samostojnim koncertom prvič predstavlja v Dolenjskih Toplicah. Če smo v letošnji sezoni Heleno lahko spremljali predvsem kot igralko v glasbeni komediji Menopavza, ki je med novembrom in aprilom doživela že več kot 100 ponovitev in se s tem dokazala kot daleč najuspešnejša gledališka predstava, jo bomo v naslednjih mesecih videli po različnih elitnih lokacijah v družbi vrhunskih glasbenikov in njene izjemne glasbene zgodbe.

Helena, ki je svoj zadnji veliki koncert imela v ljubljanski Hali Tivoli decembra lani, je z osupljivo odrsko prezenco že s prvo skladbo takrat začarala zbrano občinstvo in privabila marsikatero solzo na obraz. Ne zamudite prejemnice številnih festivalnih nagrad in zmagovalke praktično vseh znanih glasbenih festivalov, ki bo tokrat svoje starejše in nove uspešnice predstavila v drugačni luči – ambientu in nivoju primerno. Začetek pomladi tako preživite v romantičnih ritmih aktualnih in zimzelenih uspešnic izjemne pevke in glasbenice.

Vsi, ki se boste odločili za nakup vstopnic do 25. aprila, boste vstopnice dobili po znižani ceni 21 €.

Vstopnice so na voljo v KKC Dolenjske Tolpice.

Pohitite z nakupom in lepo vabljeni na nepozaben koncert Helene Blagne v Kulturno kongresnem centru v Dolenjskih Toplicah v petek, 24. maja, ob 20:30h!


Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi