JUTRI
25°C
12°C
TOR.
22°C
15°C
Oceni objavo

Poletne ustvarjalne delavnice


Urice pravljic, ki so potekale v Krajevni knjižnici Dolenjske Toplice skozi vse šolsko leto, so se zaključile. Konec maja smo otrokom pripravili zaključno pravljično srečanje v zdraviliškem parku. Otroci so si z veseljem ogledali kamišibaj predstavo v izvedbi knjižničark  iz Črnomlja. Zanje je bilo to nekaj novega, kamišibaj gledališče iz Črnomlja pa žanje lepe uspehe po vsej Sloveniji. Za sladko presenečenje so poskrbele mamice otrok, ki so spekle okusne mafine iz pirine moke in jih okrasile s čudovotimi dekoracijami.

Počitnice so tu in šolarji so  pospravili šolske knjige in zvezke v oddaljen kot. Da pa lahko doživijo čudovite poletne pustolovščine tudi s knjigo v roki na domačem ležalniku, na travniku, v gozdu, ob morju, smo jim v knjižnici pripravili »skrinjo pustolovščin«. To je Bralna značka Pustolovci, namenjena mladin od 7. do 15. leta starosti,  v času poletnih počitnic.

Tudi na tiste otroke, ki imajo ustvarjalno žilico, nismo pozabili. Organizirali bomo tri ustvarjalne delavnice v zdraviliškem parku ( za nekdanjo gostilno Rog), in sicer v petek 1. julija, 8. julija in 29. julija od 9. do 11. ure. Delavnice bodo brezplačne in so namenjene tako predšolskim, kot tudi šolskim otrokom.

1/5





 

Poletni delovni čas knjižnice ( 27.6. – 28.8. ):

Torek:   9.00 – 15.00

Sreda:   9.00 – 15.00

Četrtek:   11.00 – 18.00

Želim vam brezskrbne počitnice in prijeten dopust!

 

Zvonka Peterlin, Knjižnica Dolenjske Toplice

Oglejte si tudi