JUTRI
23°C
10°C
NED.
23°C
11°C
Oceni objavo

Osvežena podoba črnovrškega doma krajanov

Oktobra je Dom krajanov v Črnem Vrhu, ki je osrednja točka dogajanja v vasi, dobil osveženo podobo.
Spomladi je bil ta projekt izbran med predlogi, ki so bili podani v okviru občinskega razpisa Od ljudi za ljudi. Fasada Doma krajanov je bila namreč potrebna obnove tako vizualno kot tudi funkcionalno. Največja sprememba je seveda opazna v barvi fasade, med pripravljalnimi deli, ki so jih opravili krajani, pa je bilo odkritih še nekaj drugih pomanjkljivosti, ki jih je bilo treba odpraviti. Dodatno so izdelali izolacija na stiku s temeljem in zamenjali napušč na prednjem delu stavbe, ki je najbolj izpostavljen vremenskim razmeram.
Z novo podobo je Dom krajanov zdaj v še večji ponos Črnemu Vrhu in vaščanom. Na tem mestu se zahvaljujemo občini Dobrova - Polhov Gradec, ki je omogočila participativna sredstva in nam pustila proste roke pri izvedbi projekta, krajanom, ki so ta predlog izglasovali in potem tudi sodelovali pri izvedbi, ter izvajalcem, ki so svoje delo opravilo odlično in v zelo kratkem roku.
Ponosni smo, da Dom krajanov ostaja prostor za druženje, kjer se je v dobrih tridesetih letih nanizalo že veliko število raznih dogodkov. Zato si želimo, da bo še dolga let služil svojemu namenu.


KS Črni Vrh



Oglejte si tudi