DANES
21°C
15°C
JUTRI
22°C
14°C
Oceni objavo

Izposodite si e-kolo in si privoščite osvežitev v Polhovem Gradcu

Javni zavod Polhograjska graščina z majem odpira vrata v novo sezono, ki bo ponudila marsikaj iz že znane ponudbe, pa tudi nekaj novosti. Za ljubitelje športa in narave so že na voljo električna kolesa znamke Haibike, s katerimi bodo hribovite poti premagali tudi kolesarji z manj kondicije. Pripravili smo več različnih predlogov poti, letos pa imamo prvič v ponudbi še navigacijsko napravo, s katero boste lahko brezskrbno raziskovali Polhograjske dolomite. V občini imamo tri točke izposoje koles, in sicer na avtobusni postaji Polhov Gradec, pri Možinetovi hiši v Šentjoštu ter Pr' Popr v Črnem Vrhu, pri vsakem od ponudnikov pa so na voljo štiri kolesa v dveh različnih velikostih. V primeru najema več koles se lahko po prehodnem dogovoru ta iz drugih lokacij pripelje na želeno začetno točko. Za izposojo potrebujete oseben dokument, plačilo izposojnine pa je možno z gotovino ali bančno kartico ob prevzetju.
S prevzemom lokala na avtobusni postaji se letos obeta tudi nekoliko drugačna in razširjena gostinska ponudba pod okriljem Polhograjske graščine. Prodaja osvežilnih pijač, sladoleda lokalnih izdelkov in vstopnic za Polhov doživljajski park bo tudi poleti potekala na avtobusni postaji, ki z majem prehaja na podaljšan delovni čas. Z željo, da bi središče Polhovega Gradca zaživelo, bo prostor gostil raznovrstne manjše prireditve, hišica v parku pa bo namenjena predvsem posameznim dogodkom tekom leta. Odprti smo tudi za ponudbe in predloge zainteresiranih posameznikov, društev in drugih občanov, ki bi hišico v parku želeli koristiti za izvedbo novih aktivnosti. 
Vabimo vas, da se nam pridružite v osrčju destinacije Blagajeva dežela in še naprej spremljate objave o novostih in dogodkih v Našem časopisu, na spletnih straneh ter družabnih omrežjih.

izposoja e-koles:
- 4-urni paket: 20 €
- celodnevni paket znaša: 30 €
Za izposojo je potrebna predhodna rezervacija. Pred izposojo se je potrebno strinjati s splošnimi pogoji najema e-koles in izpolniti potrdilo o izposoji.

Spremljajte nas na:
-
www.grad-polhovgradec.si in www.visitpolhovgradec.si
- Facebook: Blagajeva dežela, igrivo zaledje Ljubljane
- Instagram: polhograjska_grascina


Javni zavod Polhograjska graščina:
T: 031 776 259
E: info@grad-polhovgradec.si 







Oglejte si tudi