Logo MojaObčina.si

Dobje

JUTRI
15°C
5°C
PON.
17°C
10°C
489

Obvestilo o turistični avtomobilistični prireditvi TURISTIČNA AVTOMOBILISTIČNA PRIREDITEV STARODOBNIKOV "ADRIATIC ADVENTURE 2019"

Ferdinand Poberžnik in Š.D. Omikron plus organizirajo iz Italije skozi Slovenijo, Hrvaško, BiH, Črno Goro in nazaj do Trsta 1. turistični rally starodobnikov ADRIATIC ADVENTURE, ki bo potekal tudi po naši državi, in to 4 dni,od 18.9. do 20.9. 2019 in 29.9.2019. In sicer za organizatorja »ERA The Endurance Rally Association, South Croydon, Velika Britanija, pod okriljem mednarodne zveze za starodobnike FIVA. 

Udeležilo se ga bo okrog 60 posadk iz 8 držav.

 
Omenjena javna prireditev bo potekala tudi po cestah v občini Dobje. Trasa skozi občino Dobje bo potekala 20.09.2019 (petek) med cca 10:00 in 12:30 Večje Brdo – proti Planina pri Sevnici.

Prireditev poteka izključno po javnih cestah, ob nemotenem prometu in ob upoštevanju vseh cestno prometnih predpisov. Med potekom prireditve se vozila zaradi tekmovalnega dela ne bodo ustavljala na cestah – na nobenem odseku poti zato promet ne bo moten, niti oviran.  Časovne kontrole bodo na parkiriščih.

Hvala in lep pozdrav

Ferdinand Poberžnik                                                                                Š.D. Omikron Plus

                                                                   

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi