Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Občinski praznik Občine Dobje - zahvala

V nedeljo, 21. 7. 2019 smo se zbrali na osrednji slovesnosti v Dobju, na kateri smo svečano podelili priznanja občine za pomembne dosežke in se prepustili glasbenim ritmom, za katere so poskrbeli izvajalci kulturnega programa.

Še ekrat čestitke vsem dobitnikom priznanj, želimo vam vse dobro na vaši nadaljni poti in da boste svoj kraj vedno nosili v srcu.

Ob tej priložnosti se zahavaljujemo vsem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi 20. občinskega praznika Občine Dobje, in sicer vsem nastopajočim (Gasilski bend iz Dobja, Dobjanski harmonikarji, Natalija P. Fuchs s hčerama Ajdo in Rubi, Reneji Centrih z glasbeno spremljavo), g. Petru Frecetu za ozvočenje, PGD Dobje in njihovim prostovoljcem za pogostitev, Društvu kmetic za peko in pripravo zakuske (Milena Gradič, Silva Čadej, Romana Arzenšek, Mateja Tovornik, Minka Pušnik, Danica Cesar), g. Franciju Salobirju za pripravo pogostitve po končani prireditvi, ge. Teji Leskovšek za vodenje prireditve in ge. Silvi Uduč za okrasitev kulturnega doma. Zahvaljujemo se za vaš čas in prispevek k samemu občinskemu prazniku.


Občina Dobje
Župan in občinska uprava

Oglejte si tudi