Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Obvestilo o končanem natečajnem postopku

Na podlagi drugega in tretjega odstavka 25. člena Uredbe o postopku za zasedbo delovnega mesta v organih državne uprave in v pravosodnih organih (Uradni list RS, št. 139/06 in 104/10) izdajam naslednje

 

OBVESTILO O KONČANEM NATEČAJNEM POSTOPKU

 

 

Obveščamo vas, da je bil na javnem natečaju za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta Svetovalec za splošne zadeve v Občini Dobje, objavljenega dne 5. 4. 2018 na spletni strani Občine Dobje ter pri Zavodu za RS za zaposlovanje, izbran kandidat za zaposlitev.

 

Neizbrani kandidati imajo skladno z drugim odstavkom 63. člena ZJU in prvim odstavkom 26. člena Uredbe o postopku za zasedbo delovnega mesta v organih državne uprave in v pravosodnih organih pod nadzorom uradne osebe organa pravico do vpogleda v gradiva izbirnega postopka, in sicer v vse podatke, ki jih je izbrani kandidat navedel v prijavi in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, ter v vsa gradiva izbirnega postopka, razen v gradiva, ki so jih vložili neizbrani kandidati. Neizbrani kandidat lahko vpogleda v gradiva izbirnega postopka v času uradnih ur v občinski upravi Občine Dobje.

 

 

Dodatne informacije o natečajnem postopku daje Andreja Gradič, telefon: 03 746 60 30.

 

 

                                                                                                       Franc Leskovšek

                                                                                                               župan

                                                                                                           

Oglejte si tudi