Logo MojaObčina.si

Dobje

JUTRI
20°C
13°C
SOB.
25°C
13°C

OBVESTILO o javni razgrnitvi modelov vrednotenja nepremičnin

Občina Dobje obvešča zainteresirano javnost, da bo od 1. 10. 2019 do vključno 30. 10. 2019 na sedežu Občine Dobje potekala javna razgrnitev predloga modelov vrednotenja nepremičnin, ki ga je, ki ga je pripravila Geodetska uprava Republike Slovenije.


Predlog modelov vrednotenja bo s 1. 10. 2019 dostopen tudi na Portalu množičnega vrednotenja nepremičnin (Portal MVN) na naslovu www.mvn.e-prostor.gov.si, kjer bodo objavljene tudi  poskusno izračunane vrednosti nepremičnin, izračunane na osnovi objavljenega predloga modelov in podatkov v registru nepremičnin na dan 27. 6. 2019.


Javna predstavitev modelov vrednotenja bo za občino Dobje potekala v ponedeljek, 14. oktobra 2019, od 10. do 13. ure, v prostorih Narodnega doma Celje, Mala dvorana, Trg celjskih knezov 9, Celje.


Vsi zainteresirani lahko od 1. 10.2019 do 15. 11. 2019 podajo mnenja in pripombe k predlogu modelov vrednotenja, ki morajo biti ustrezno obrazložene, in sicer:
-   pripombe, ki se nanašajo na zarise vrednostnih con in višine vrednostnih ravni                                                   nepremičnin na območju naše občine, pošljite na obrazcu JR.MV-1 na naslov:           Občina Dobje, Dobje pri Planini 26, 3224 Dobje pri Planini, ali skenirano na       elektronski naslov obcinadobje@siol.net,  ali izpolnite obrazec v fizični obliki in ga oddate v glavni pisarni občine

-          vse ostale pripombe na modele vrednotenja pošljite na obrazcu JR.MV-2 po pošti na naslov: Geodetska uprava RS – Vrednotenje, p.p. 35, 1001 Ljubljana, ali skeniranega na elektronski naslov:  vrednotenje@gov.si

Obrazca JR.MV-1 in JR.MV-2 bosta dostopna na kraju javne razgrnitve in na Portalu MVN. Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v javno objavljenih stališčih do pripomb. Osebe, ki ne želijo, da se v stališču objavijo imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti.

 

Župan Občine Dobje

Franc Leskovšek

          l.r.Kontakt Geodetske uprave Republike Slovenije:
Urad za množično vrednotenje nepremičnin
Lidija Stebernak
Zemljemerska ulica 12, SI-1000 Ljubljana
Tel: 01 47 84 917
E-naslov: stebernak@gov.si
https://e-prostor.gov.si

Povezave:
- Geodetska uprava Republike Slovenije – Portal množičnega vrednotenja nepremičnin (https://www.mvn.e-prostor.gov.si/)
- Predpisi o množičnem vrednotenju nepremičnin (https://www.mvn.e-prostor.gov.si/predpisi-mvn/)

Priloge:
- Obrazec JR.MV-1
- Obrazec JR.MV-2

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi