Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C

zaposlitev

Podravska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Električar v proizvodnji m/ž

Ste oseba, ki jo zanima in veseli dinamično delo? Ste pozitivno naravnani in se ne bojite vsakodnevnih izzivov? Za našega naročnika, mednarodno priznano podjetje iz Maribora, iščemo več kandidatov za delovno mesto: Električar v proizvodnji (m/ž). Če želite postati del uspešne in zagnane ekipe, ki stremi k istemu cilju, ne odlašajte s prijavo.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Prodajnik tehničnih izdelkov m/ž

Si želiš postati del mladega in dinamičnega podjetja, ki se ukvarja z zagotavljanjem naprednih rešitev za shranjevanje in upravljanje električne energije? Imaš izkušnje s prodajo tehničnih izdelkov ali storitev? Če je tvoj odgovor da, potem te vabimo, da se pridružiš naši ekipi!
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Projektni vodja m/ž

Si želiš postati del mladega in dinamičnega podjetja, ki se ukvarja z zagotavljanjem naprednih rešitev za shranjevanje in upravljanje električne energije? Imaš izkušnje s področja sončnih elektrarn? Če je tvoj odgovor da, potem te vabimo, da se pridružiš naši ekipi!
Moje Delo
Podravska regija
Četrtek, 02. Maj. 2024

Finančni specialist (m/ž)

Če čutite, da je čas za nov karierni korak, ste dobrodošli v mednarodni ekipi, ki vam bo pomagala do izjemnega napredka. Sprejmite nove izzive z izkušeno ekipo ter postanite del priznanega mednarodnega koncerna.
Moje Delo
Podravska regija
Četrtek, 02. Maj. 2024

Samostojni finančni svetovalec (m/ž)

Vas zanima tema zdravih financ in želite pomagati tako drugim kot sebi? Vas trenutna karierna situacija ne zadovoljuje ali pa menite, da bi lahko bil končno pravi trenutek za nekaj novega? Pridružite se mladi ekipi mednarodnega koncerna in zmagajte na poti samostojnosti.
Moje Delo
Podravska regija
Četrtek, 02. Maj. 2024

Junior finančni svetovalec (m/ž)

Začni svoje usposabljanje za finančnega svetovalca pri enem izmed najuspešnejših podjetij na področju finančnega svetovanja v Evropi. Zdaj je tvoja priložnost za tvojo prihodnost! Pridruži se mladi ekipi mednarodnega koncerna in zmagaj na poti samostojnosti.
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 26. April. 2024

delo z otroki

podjetje v svoj kolektiv vabi osebo za pomoč pri varstvu otroka na domu. delovni čas je po dogovou. pogoj je polnoletnost. št. prostih mest:1....
Študentski Servis Maribor