JUTRI
26°C
9°C
TOR.
21°C
15°C
Oceni objavo

Postavitev majskega drevesa TD Destrnik

Člani in članice TD Destrnik smo sončni popoldan, 30. aprila, dodobra izkoristili. Prva postavitev majpana pred lanišnico in Viničarijo v organizaciji našega TD društva je bila uspešno izpeljana, že v dopoldanskih urah pa je skrbnik Stare trte Franc Pukšič poskrbel, da je Stara trta pri Viničariji ustrezno negovana in bo imela še naprej dobre pogoje za rast.

Delo, ki smo ga v tem dnevu vložili naši člani in članice je delo, ki nas vse veseli. Dokazujemo, da delo kot vrednota med nami še živi. Naša dodana vrednost v društvu je zagotovo naš trud in zavzetost, da z delom ustvarjamo pozitivni sklenjeni krog vrednot. Ta dan je bil tako dober vzgled sproščenosti, optimizma in dobrega sodelovanja, ki ga bomo v društvu širili. Hvala članom Lovske družine Destrnik za sodelovanje in skuhan ter postrežen golaž. Naše članice so spekle odlične domače krapce, ob postavljanju majskega drevesa nam je pomagal režijski obrat Občina Destrnik z dvigalom, naše prireditve pa se je prav tako udeležila županja Vlasta Toplak - Tetičkovič.

Prisotnim nam ni manjkalo dobre volje, hvala pa predvsem vsem Vam, ki ste nam s svojo udeležbo dali potrditev da delamo prav in da se skupaj z nami že veselite novih podobnih dogodkov.

(vir: Facebook - Turistično društvo Destrnik)

1/18


















Oglejte si tudi