Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
8°C
PON.
26°C
6°C
Oceni objavo

Srečanje vaščanov vasi Gomilci

Na že tradicionalnem druženju in pikniku vaščanov vasi Gomilci, ki ga vsako leto s skupnimi močmi organizira njihov VO se jim je 9. septembra na povabilo z velikim veseljem pridružila naša županja Vlasta Toplak - Tetičkovič.
V sobotnem popoldnevu na posestvu Lunina dolina, ki je v lasti njihove vaščanke se je družila tako mlajša, kot tudi starejša generacija te vasi.


Z veliko dobre volje so vaščani nekaj dobrega pojedli in spili, se družili ter tako vsaj malo ušli svojim vsakdanjim obveznostim in skrbem, ki nas vse pestijo. Res nam včasih pomaga samo stisk in lepa beseda dobrega soseda, da začutimo pripadnost svoji vasi ter s tem istočasno naši Občini Destrnik. Popoldan preživet v pozitivnem vzdušju sosedov in županje je bil tako lepši. Ne smemo pozabiti, da se velikokrat ob tem rodijo nove zamisli med samimi vaščani, ker vedo, da lahko le vsi skupaj pripomorejo k še bolj kakovostnemu in kvalitetnejšemu bivanju v njihovi majhni, a »srčni« vasi.


Vsakoletno tovrstno srečanje pridobiva vse večjo veljavo, kar se vidi v vedno večjem številu udeležencev. Vse pohvale organizatorjem za njihov vložen trud in hvala vsem vaščanom vasi Gomilci, ki cenite take trenutke ter ste se današnjega srečanja udeležili.


(vir: Facebook - Občina Destrnik)

Oglejte si tudi