Logo MojaObčina.si

Destrnik

DANES
17°C
11°C
JUTRI
24°C
12°C

Regionalni karierni sejem MojeDelo.com 2017 – Maribor

Ekipa zaposlitvenega portala MojeDelo.com že 13 let deluje na trgu dela in ponuja številne priložnosti za zaposlovanje. Brezposelnim želimo pomagati, da hitreje najdejo novo zaposlitev, podjetjem pa omogočiti neposreden stik z ustreznimi kandidati iz njihove okolice. Priložnosti bomo po dobrem odzivu v letu 2016 ponovno ustvarjali v Mariboru in sicer v četrtek, 1. junija med 10.00 in 18.00 v City Hotelu Maribor.

 

 

Kaj Karierni sejem ponuja obiskovalcem ?

 

Spoznavanje potencialnih delodajalcev. V enem dnevu lahko obiskovalci opravijo več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognejo pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom.

 

Karierno svetovanje.  Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci vidi kot ustreznega kandidata.

 

Karierna predavanja. Zgodbe uspešnih podjetnikov, ki predstavijo svojo pot do uspeha, in predavatelji z nasveti, kako uspešno poiskati zaposlitev, ki navdušujejo in motivirajo posameznike.

 

Brezplačno psihometrično testiranje. Za karierni vzpon je potrebno konstantno nadgrajevati naše znanje in piliti veščine, zato sejem ponuja tudi kotiček, kjer lahko opravite psihometrično testiranje in z bolj objektivnega vidika pogledate svoje močne in šibke kompetence.

 

Foto kotiček. Velikokrat se zgodi, da v življenjepis dodamo fotografijo, ki ni primerna. Obiskovalcem sejma bomo na samem dogodku omogočili brezplačno portretno fotografiranje. Fotografijo bo posnel profesionalni fotograf, mi pa vam jo bomo posredovali za poslovno komunikacijo.

 

 

Regionalni karierni sejem MojeDelo.com 2017 – Maribor

Četrtek, 1.6.2017 med 10.00 – 18.00, City Hotel Maribor

Vstop in vse spremljevalne dejavnosti so popolnoma brezplačne

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi