Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
20°C
6°C
Oceni objavo

ZAHVALA OB 10. OBČINSKEM PRAZNIKU

Spoštovane občanke, spoštovani občani,

 

v soboto, 11. maja 2019, smo z osrednjo prireditvijo in podelitvijo priznanj in nagrad Občine Črenšovci zaključili letošnji 10. občinski praznik.

Vsem občankam in občanom, ki ste sodelovali pri organizaciji in izvedbi letošnjih prireditev, se za vložen trud in delo iskreno zahvaljujem. Hvala organizacijskemu odboru v sestavi: Damijan Hozjan, Andreja Sever, Dušan Utroša, Vera Halas in Tibor Frančič, za ideje, organizacijo, trud in pripravo dogodkov ob prazniku. Brez vašega prizadevnega sodelovanja nam ne bi uspelo izpeljati vseh prireditev tako zgledno in odmevno. Hvala tudi mojim sodelavcem in sodelavkam, ki ste bili aktivno vključeni v organizacijo prireditev. Hvala vsem predstavnikom društev, zavodov, ustanov, skupin in vaških odborov za sodelovanje.

Veseli me, da smo praznovali skupaj in da nas praznik združuje in povezuje, še toliko bolj, ker smo ga letos posvetili 100-obletnici priključitve Prekmurja in združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom in želeli vzbuditi in okrepiti občutek pripadnosti našemu kraju in naši domovini.

Hvala vsem!


Vera Markoja,

županja Občine Črenšovci

Oglejte si tudi