Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

11. Aninski tek, Cirkulane - 21.07.2017

Vljudno vabljeni na 11. Aninski tek 2017 v Cirkulane.

Vabimo vas na 11. tradicionalni Aninski tek, ki bo v petek, dne 21.07.2017, ob 19.00 uri, s startom na nogometnem igrišču v Cirkulanah.

Na željo več tekmovalcev smo se odločili za spremembo v dolžini proge za moške. Letos bomo imeli eno razdaljo, ki bo skupna za moške in ženske in bo znašala 5 km (2 kroga). Tek poteka po lahki, pretežno ravni krožni progi, ki jo dopolnjujeta dva rahla vzpona in temu posledično spusta. Proga je v celotnem poteku asfaltirana. Tako moški kot ženske tekmujejo v štirih starostnih kategorijah. Start bo ob 19. uri.

Sočasno bodo na isti progi štartali otroci starosti od 8 do 15 let, razdalja za njih bo 2.5 km oz. 1 krog. Če bo kateri v tej starostni kategoriji želel sodelovati na 5 km razdalji, bo to lahko storil.

Po končanem teku bodo med 19.30 in 20. uro tekli otroci starosti 3-8 let na „Teku malih nog“ na 400 m  po atletski stezi. Otroke bodo po želji lahko spremljali tudi starši. Prijavnine za to kategorijo ni, vsak udeleženec v obeh otroških kategorijah pa bo prejel medaljo.

Prijavnina za vse, ki se bodo prijavili na 5 km tek znaša 12 EUR, za otroke stare od 8-15 let, ki bodo tekli 2,5 km pa 6 EUR. Prijaviti se bo možno predčasno na spletni strani Protime (http://www.protime.si/prijava/11-aninski-tek).

Protime bo tudi poskrbel za elektronsko merjenje časa s čipi na štartnih številkah, ki jih bo po teku potrebno vrniti.

Kot vedno bomo zmagovalcem v absolutnih kategorijah podelili tudi denarne nagrade, vsi tekmovalci pa bodo prejeli majico, malico in napitek.

Pridite in si oglejte tek v čim večjem številu, da bomo skupaj tekačem pričarali pravo tekaško vzdušje, ali pa se teka udeležite, da skupaj dosežemo nov rekord glede številčnosti tekačev.

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

 

NAVODILA ZA PLAČILO PRIJAVNINE:

Po izpolnjeni prijavnici na spletni strani Protime, je potrebno znesek za prijavnino nakazati do 20.7.2017 na TRR:

ŠD Cirkulane, SI56 0420 2000 0842 673 (NOVA KBM d.d.)

Prosimo vas, da navedete namen plačila v obliki: AT – ime in priimek

V primeru, da boste nakazali prijavnino za več oseb, v namenu navedite vse osebe ali pa nam pošljite seznam prijavljenih oseb na emajl: primoz.horvat@amis.net

Tisti, ki boste nakazilo opravili preko elektronskega bančništva, pri referenci navedite SI99 ostala polja pa pustite prazna.

Oglejte si tudi