Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
PON.
11°C
0°C
Oceni objavo

V Radioklubu uspešen skok v 2016

Zadnji ponedeljek v prejšnje letu smo imeli v Radioklubu Cirkulane tradicionalno srečanje ob koncu leta. Letos smo zraven proslavljanja konca leta še proslavili novo pridobitev, ureditev mansardnih prostorov s položitvijo estrihov, ploščic, elektro in vodovodno inštalacijo vse izvedeno s pomočjo donatorjev in prostovoljnega dela članov in prijateljev Radiokluba Cirkulane. Hvala vsem pri sodelovanju.

 

Leto 2015 pa je za naš Radioklub Cirkulane zaznamovali naslednji dosežki: dosegli 3. mesto v S5 Maratonu med Radioklubi ter 3. mesto v KVP ZRS tekmovanju v kategoriji CW-Low pover.

 

V letu 2015 smo imeli tudi nekaj večjih dogodkov kot so redni letni občni zbor Radiokluba Cirkulane, v juniju v sklopu občinskega praznika Občine Cirkulane - HAMfest. V mesecu juliju smo sodelovali tudi na Ovčjem kozjem balu in vzpostavili aktivacijo Grad Borl WCA S5 0047, ter zmagali v tekmovanju v kuhanju golaža. Avgusta smo se odpravili na Sv. Avguštin in tam vzpostavljali radioamaterske veze s SOTA vrha. Predstavili smo tudi svojo dejavnost mladim gasilcem na igrišču v Cirkulanah v sklopu mladinskega gasilskega tabora. Septembra smo pa odšli na izlet na Ravno goro in v Lepoglavo ter imeli tradicionalno srečanje ob peki palačink.
Tako, da vidimo se tudi letos ;).

Mateja Golc - S59MG

Povezave

skrci.me/RboZl

Oglejte si tudi