Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

HAMFest 2012 srečanje Radioamaterjev in prijateljev

Radioklub Cirkulane je v sklopu 5. Občinskega praznika izvedel HAMfest 2012
Lepo druženje smo izvedli v soboto, 2.6.2012. V uvodnih pozdravnih govorih so nas nagovorili in pospremili z lepimi besedami gostje: Jože Korban iz URSZR vodja enote Ptuj, Davorin Tušek, podžupan Občine Cirkulane in Bojan Majhenič S52ME, predsednik ZRS.

Nadaljevali smo s podpisom pogodbe o medsebojnem sodelovanju pri izvajanju ARON omrežja za Podravje med Radioklubi: Ptuj, Ormož, Ptujska Gora in Cirkulane. Sledila je podelitev diplom novim operaterjem radioamaterjem v sezoni 2011/12. Predstavljeni so bili začetki amaterske televizije v Radioklubu Cirkulane S55TVC. Druženje nam je popestril telegrafist z ladje Vinko Grgič S52CC s predstavitvijo pod nazivom Pomorščakov kruh.

Vsem hvala za pomoč pri izvedbi lepega srečanja predvsem ekipi, ki je skrbela, da nismo bili lačni in žejni. Miranu S50VM, Ivanu S51KV, Stanetu S52GD, Nadi S57NEL in Sestram Kopinskim hvala za izvedbo kulturno družabnega programa. Gostišču Krona se moramo zahvaliti za izposojo gostinske opreme, Planinskemu društvu Cirkulane za kotel, Kmetiji Pintarjevi za vrhunsko vino iz Haloz ter Pekarni Blanki Arnečič za domači kruh iz krušne peči, Občini Cirkulane za izposojo miz, klopi in odra ter Prevozništvu Prašnički za transport opreme. Za pomoč pri izvedbi se zahvaljujemo tudi Mesariji Kokol in TUŠ Haložanka ter vsem ostalim, ki ste na bilo kakšen način prispevali, da je HAMfest 2012 v Radioklubu Cirkulane usp14el tako dobro kot je.

Oglejte si tudi