Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Poziv občanom - sterilizacija in kastracija lastniških mačk

Občina Brezovica bo v sodelovanju z izbranim lokalnim izvajalcem veterinarskih storitev od 1.3. do 31.3. 2020 oz. do porabe sredstev polovično sofinancirala preventivno sterilizacijo mačk in kastracijo mačkov. Čipiranje mačk ob posegu pa je sofinancirano skoraj v celoti. Do sofinanciranja preventivnega posega s čipiranjem so upravičeni lastniki mačk, ki imajo prijavljeno stalno bivališče v občini Brezovica, kar dokažejo z osebnim dokumentom in tudi dejansko živijo na območju občine Brezovica. Dodatno pa je redne cene znižal tudi izvajalec. 

 

Lastnik bo tako v ambulanti ob posegu plačal 29 € za sterilizacijo in 22 € za kastracijo. Ob posegih je zelo zaželjeno čipiranje mačk, ki je skoraj v celoti sofinancirano. Lastnik bo tako za čipiranje z registracijo v ambulanti plačal le 4 €.

 

Posameznemu gospodinjstvu se sofinancira storitev do največ tri (3) živali.


Ob posegu je potrebno imeti s seboj veljavni osebni dokument in izpolniti predpisan obrazec. Pred posegom se naročite na Veterini Barje. Več informacij dobite na spletni strani Občine Brezovica, na telefonski številki 01/3601-788 (Branka) ali v Veterini Barje.


Občina Brezovica

Oglejte si tudi