Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Najava prenove spletne strani - MojaObčina.si prihaja v Brezovico

Čeprav radi prebiramo naslove, ki orisujejo krize, uspehe in druge razburljive pripetljaje čez lužo in dlje, nas vse najbolj zanima, kaj se dogaja blizu nas, v lokalnem okolju – v naši občini. Kaj prinaša MojaObčina.si lokalnim bralcem in kaj lokalnim veljakom?

Lokalno dogajanje, ki ga veliki mediji preslišijo

Lokalne novice so najbolj brane novice v Sloveniji, kar ni čudno, saj gre za poročanje o dogodkih, ki se nas najbolj in vsak dan dotaknejo. Lokalni portal MojaObčina.si, združuje lokalno dogajanje v slovenskih občinah na enem mestu in ponudi največji izbor tistih novic, ki jih sicer ne najdemo v osrednjih vseslovenskih medijih, poleg tega pa je lokalni vir za dogodke, zanimivosti, razprave, prosta delovna mesta in aktualne razpise iz vaše občine. Od septembra naprej boste lahko spremljali vse aktualno dogajanje v vaši občini na www.mojaobcina.si/brezovica in vsebino portala tudi sami soustvarjali.

Popolna e-storitev za občine in občane!

Posebnost portala MojaObčina.si je v tem, da lahko vsebine tudi sami upravljate in jih soustvarjate, kar je predvsem zanimivo za lokalne skupnosti, društva in organizacije, ki za svoje domače okolje veliko storijo, le stežka pa pridejo do medijskih izpostavitev, da bi o njihovem delovanju izvedeli tudi drugi. Vabljeni ste torej vsi lokalni bralci in lokalni ustvarjalci iz raznih ustanov, zavodov, šol, društev, krajevnih skupnosti, ki ste že zadolženi za pisanje oziroma obveščanje ali pa bi to še radi postali, da se jim pridružite. Smo omenili, da je za društva in druge »lokalce« to brezplačno?

V projekt je trenutno vključenih 74 občin, do konca leta pa bo ekipa dodala še 15 novih občin. Prispevke že danes zagotavlja več kot 6.646 avtorjev, ki jih ureja dobrih 100 lokalnih urednikov. 

Ne veste kje začeti?

Vas torej zanima, kako oblikovati novice/dogodke, katere medijske kanale (Facebook, Twitter,...) izbrati ter najpomembnejše, kako se vi lahko pridružite spletni lokalni skupnosti Občine Brezovica.
 

Pridružite se nam na delavnici v septembru!

Oglejte si tudi