Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
4°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

MLC Fakulteta za management in pravo

Spoštovane občanke in občani Brezovice!

MLC Fakulteta za management in pravo vas vljudno vabi k vpisu v visokošolski študij MANAGEMENT IN PRAVO, v katerem zagotavljamo praktično znanje podjetniškega prava, managementa, vodenja in informacijsko – komunikacijske tehnologije za potrebe podjetništva.

Magistrski študij MANAGEMENT IN POSLOVNO PRAVO je moderen interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava za podjetnike in managerje kot ga lahko najdemo le na naprednih poslovnih fakultetah v tujini in je namenjen predvsem tistim, ki se srečujejo s problemi vodenja in pravnimi problemi v podjetjih, pa s pravom ali izzivi managementa niso bili dovolj poglobljeno seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju.

Ponujamo tudi druge oblike izobraževanja v obliki seminarjev in seminarjev na najvišjem nivoju: AKADEMIJA F. I. T. VODENJA, AKADEMIJA SAP, AKADEMIJA BISNODE PODATKOVNA ANALITIKA IN PAMETNI PODATKI in drugo.

Za vse ostale informacije obiščite www.mlcljubljana.com, še najbolj pa smo veseli vašega osebnega obiska na Tržaški 207 v Ljubljani.

Vljudno vabljeni k vpisu v študij na vam najbližji fakulteti.


MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana

Oglejte si tudi