Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Ključne informacije v zvezi s poslovanjem Občine Brezovica in Upravne enote Ljubljana

Skladno z ukrepi Vlade RS, splošnimi priporočili NIJZ, ter epidemiološko situacijo »Covid-19« v Sloveniji (ponovna razglasitev ter podaljšanje epidemije z 17.1.2021, za +60 dni), obisk Občine Brezovica na sedežu uprave, za stranke žal še ni možen.

Za oddajo vlog se poslužujte elektronskih poti (info@brezovica.si),  ali z oddajo po pošti in v poštni nabiralnik.

Javna uprava deluje nemoteno in opravlja delo kombinirano na daljavo, in je v času uradnih ur dosegljiva na javno objavljenih kontaktih (kontakti uprava).

Uradne ure za področje prostora ter urbanizma potekajo na daljavo (kontakt: ) 01 3601 789)  in do nadaljnjega ni osebnega naročanja,

ali na daljavo preko pisarne urbanistične službe Petra Lovšina v LJ,  kontakt: ) 0590 100 32 (v LJ)  ter ) 041 361 371, in na

urbanizem@brezovica.si (za splošna vpr.),  info@brezovica.si (za uradne vloge).

Informacije o UPRAVNI ENOTI LJUBLJANA;

UPRAVNA ENOTA Ljubljana, v sklopu katere delujejo tudi Krajevni uradi, še ni odprla vseh svojih uradov.  Vsi KU v okolici LJ razen Medvod, (tudi v Notranjih Goricah) so od 25.12.20 še vedno zaprti!  

Opravke lahko urejate na katerikoli drugi Upravni enoti, če bi vam to bilo ugodneje (npr. Vrhnika, Logatec, Kranj,..), a vnaprej preverite njihovo dosegljivost, oz. pogoje za obisk in naročanje (je obvezno),  ali se poslužite elektronskih poti in stvari uredite preko e-UPRAVE  (https://e-uprava.gov.si/, npr. zavihek: osebni dokumenti).

Organizacija Upravne enote Ljubljana ter njenih Krajevnih uradov:  UE LJ in KU

Storitve Upravne enote Ljubljana, ki jih izvajajo na KU Notranje Gorice: storitve KU Notranje Gorice

Svetujemo tudi, da sledite njihovim uradnim objavam in informacijam na spletnih straneh: objave UE LJ

Oglejte si tudi