Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Javni razpisi za sofinanciranje društev v letu 2020 – prekinitev teka rokov

Občina Brezovica je dne, 3. 2. 2020, objavila pet javnih razpisov za sofinanciranje društev in drugih organizacij (javni razpis za sofinanciranje dejavnosti društev upokojencev v občini Brezovica v letu 2020; javni razpis za sofinanciranje mladinskih in otroških programov v občini Brezovica v letu 2020; javni razpis za sofinanciranje programov humanitarnih in invalidskih organizacij za leto 2020; javni razpis za sofinanciranje letnega programa športa v Občini Brezovica za leto 2020; javni razpis za izbor kulturnih projektov na področjih ljubiteljskih kulturnih dejavnosti, ki jih bo v letu 2020 financirala Občina Brezovica iz proračuna, namenjenega za kulturo), ki so se iztekli dne, 3. 3. 2020.

 

V besedilu vseh petih javnih razpisov je bil med drugim določen tudi postopek dodelitve sredstev in rok, v katerem bodo prijavitelji obveščeni o izidu javnega razpisa (točka IX). Določeno je bilo, da bodo na podlagi predloga upravičencev do finančnih sredstev, ki ga bo izdelala strokovna komisija, izdane odločbe o izboru in sicer najkasneje v roku 30 dni od dneva odpiranja vlog.

 

Skladno z Zakonom o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), ki ga je sprejel Državni zbor na seji, 20.3.2020, omenjeni rok z dnem 20.3. preneha teči in bo pričel teči ponovno po prenehanju ukrepa. 

 

Za več informacij lahko pokličete na tel. št. 041 750 489 (Urban Acman).

 

Občina Brezovica

Oglejte si tudi