Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
2°C
PON.
12°C
2°C
Oceni objavo

Športfest 2018

Že 3. leto zapored se bo v Športnem parku Jama odvijal celodnevni športni festival, ki združuje športne turnirje in zabavo.
Na sončno soboto, 16.6. se bo zgodil težko pričakovani Športfest 2018! To bo že 3. športni festival v organizaciji ŠD Bad Boys Elite in Kluba študentov Brezovica. Tekmovalce čaka hud boj za pokale in bogate nagrade.


Z dnevnim programom, hrano in pijačo bo poskrbljeno tudi za gledalce na tribunah, ki bodo priča razburljivim športnim obračunom, za zabavo najmlajših pa bodo tu še napihljivi gradovi in otroški program.


V enem dnevu tako nameravamo združiti turnirje v futsalu, košarki, odbojki na mivki, tenisu ter fifa turnir in s tem obuditi športni park. V vsaki kategoriji se bodo za zmagovalce našle bogate nagrade. Poskrbljeno bo tudi za tekmovalce in gledalce – tako kot že leti poprej. Vsi tekmovalci prejmejo bon za hrano in pijačo, ki sta všteta v prijavnini. Za gledalce so na voljo tribune, osvežitve, uživanje v dobri glasbi in odličnih tekmah, kjer bodo lahko  v različnih kategorijah spremljali ekipe in posameznike in celotne Slovenije.


Verjamemo, da se bo na samem dogodku za vsakogar našla stvar, ki mu bo polepšala dan ali večer.


Prijave za turnirje v futsalu(5vs5), košarki(3vs3), v odbojki na mivki (2vs2), tenisu (2vs2) in FIFA turnirju so že odprte, zato pohitite s prijavami, saj se ZAKLJUČIJO na dan žrebov 14.6.!!

Nogomet, Košarka, Odbojka, Tenis: 070 710 939
FIFA turnir: 040 203 308


Več info: FB Klub študentov Brezovica

Se vidimo!

Oglejte si tudi