Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
12°C
-1°C
JUTRI
15°C
-2°C
8563

Klub študentov Brezovica načrtuje veseli december

Klub študentov Brezovica je nastal konec lanskega oktobra, naš cilj pa je, da bi se študentje in dijaki družili na raznoraznih dogodkih. Delujemo na območjih občin Brezovica, Dobrova – Polhov Gradec, Horjul in Ljubljana. Letos smo uspešno organizirali že nekaj dogodkov, eden izmed teh je bil tudi Športfest. Ker pa se bliža prednovoletno obdobje, želimo letošnji december popestriti v športnem, kulturnem, dobrodelnem in zabavnem duhu.

S sklopom dogodkov pod skupnim geslom »Veseli december,« želimo ustvariti praznično vzdušje po celotni občini. Vsi dogodki bodo namenjeni vsem generacijam, od najmlajših otrok pa vse do upokojencev. Naš namen je namreč okrepiti tudi medgeneracijsko sodelovanje.

Že prvo soboto v decembru bomo skupaj s športnim društvom Bad Boys Elite organizirali turnir v malem nogometu, potekal bo v Duol balonu na Brezovici. Turnir je odprt za profesionalne in amaterske ekipe, prijave pa zbiramo vse do 1. decembra, ko bo potekal tudi žreb. Že naslednji dan, v nedeljo, 4. decembra KŠB ter ŠD BBE skupaj z zagriženimi domačimi tekači soustvarja Avanturin dobrodelni tek, start in cilj bosta na Jezeru. Tekli bomo 5km (štart 10.30), 10km (štart ob 10.00) in 20km (štart ob 9.00). Štartnina je 10€ in gre v celoti v dobrodelni namen za punčko Saro ki ima cerebralno paralizo in je dobila možnost za operacijo v ZDA, več o tem pa si lahko preberete na facebooku. Prijave zbiramo na mail: gregor.zajc1@gmail.com ali preko facebook dogodka.

V sredini decembra, natančneje 14., v sodelovanju z krajevnimi skupnostmi organiziramo postavitev božičnih smrečic, okraske pa že pridno izdelujejo osnovnošolci OŠ Brezovica. Postavitev smrečic in prižig novoletnih lučk bodo potekale v treh krajih isto časno ob 18.00, na Brezovici, v Vnanjih ter v Notranjih Goricah. Ob postavitvi bodo zapeli tudi okoliški pevski zbori, na Brezovici bo to Ženski pevski zbor Brezovica, otroški pevski zbor OŠ Brezovica ter mlad lokalni ansambel , v Vnanjih Goricah bo zaplesala Folklorna skupina Rožmarin, nastopili bodo Podpeški Pobi in Ansambel Smer. V Notranjih Goricah pa se bo predstavil otroški pevski zbor, Podpeški oktet ter Krimski Lisjaki, manjkal pa ne bo niti topel čaj ali kuhano vino.

Večji koncert pa bo potekal 23. decembra, ko bo v ogrevanem šotoru v Športnem parku Jama, nastopil Dejan Vunjak s predskupino Čagaboys.

Več informacij o nas in o dogodkih lahko izveste na naši facebook strani Klub študentov Brezovica ali pa nam pišete na e-naslov klubksb@gmail.com.

Klub študentov Brezovica

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!