Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Brezplačno izobraževanje za vse bodoče in nove podjetnike -začetnike! ABC podjetništva 2020!

V kolikor ste nov podjetnik ali razmišljate o temu, da bi podjetnik šele postali,  imamo za Vas brezplačno 50-urno usposabljanje. Usposabljanje bo izvedeno v okviru projekta »SPOT Svetovanje« in je namenjeno komur koli iz Osrednjeslovenske regije. Izobraževanje bo zajelo prvine in orodja, nujne za vsak prvi vstop v svet podjetništva!

 

Izvajalo se bo 5 različnih izobraževalnih modulov- vsak po 10 šolskih ur!

 

Usposabljanje bo zajemalo 5 izobraževalnih modulov po 10 šolskih ur in bo zajemalo tako predavanja in delo v skupinah, kot tudi delo na terenu in delo doma. Od tega mora delo na terenu in delo v predavalnici zajemati vsaj dve tretjini vseh predvidenih ur, t. j. 7 šolskih ur. 

 

Za Osrednjeslovensko regijo bo usposabljanje potekalo v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), Dimičeva 13, Ljubljana. Pričetek izobraževanj je predviden za 18.3.2020.

Vsebina izobraževanj se bo dotikala začetkov podjetniške poti, preverjanja poslovne ideje, osnov trženja, digitalizacije poslovanja in pravno formalnih vidikov delovanja podjetja.

 

Komu vse je izobraževanje namenjeno?

 

Usposabljanje je namenjeno tako podjetnikom in podjetnicam začetnikom, kot tudi potencialnim podjetnikom in podjetnicam. Usposabljanje se izvaja namreč z namenom opolnomočenja vseh zainteresiranih s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

 

Za ženske podjetnice - tudi mentorska podpora in kandidiranje za finančne spodbude!

 

Podjetnice začetnice, ki ste podjetje ustanovile v letu 2019 ali ga nameravate ustanoviti v prvi polovici leta 2020, bo Javna agencija SPIRIT Slovenija ponudila mentorsko podporo ter udeležbo na javnem natečaju, ki bo objavljen 28. 2. 2020. Udeleženkam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov, bo ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi njihove predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

Pogoj za pristop k javnemu tečaju je, da v letu 2019 niste kandidirale ali pridobile sredstev v okviru Natečaja za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2019.

 

Prijava, razpored in podrobna vsebina je dosegljiva na: https://www.gzs.si/Novice/ArticleId/74189/abc-podjetnistva-usposabljanje-za-podjetnike-zacetnike

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Oglejte si tudi