Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
27°C
8°C
Oceni objavo

KS Brezovica z novo spletno stranjo za boljšo komunikacijo s krajani

Na Krajevni skupnosti Brezovica smo v tem tednu aktivirali novo spletno stran, ki je namenjena komunikaciji s krajankami in krajani Brezovice, pa tudi obveščanju o aktivnostih in delu Krajevne skupnosti Brezovica.

Spletna stran je dostopna na povezavi SPLETNA STRAN Krajevna skupnost Brezovica (klik za dostop).

Vabljeni, da našo stran "všečkate", vklopite možnost "sledi" in si tako zagotovite redno prejemanje naših obvestil. Vabljeni tudi, da spletno stran delite med prijatelje oz. sokrajane.

Na osnovi opažanj preteklega leta ugotavljamo, da krajani večinoma niso, oziroma so slabo seznanjeni z delom, aktivnostmi in dosežki Krajevne skupnosti Brezovica, v katere je vloženo ogromno prostovoljnega dela številnih posameznikov.

Ugotavljamo, da je med krajani slabo poznano tudi poznavanje pristojnosti krajevne skupnosti. Velikokrat od krajevne skupnosti krajani pričakujejo aktivnosti, ki so v izključni pristojnosti Občine Brezovica in njenih zavodov ali celo v pristojnosti različnih inštitucij Republike Slovenije (npr. Direkcija RS za infrastrukturo, Direkcija RS za vode, inšpektorati, redarstvo SOU MIRED, itd.).

Na Krajevni skupnosti Brezovica si želimo dobrega sodelovanja s krajani. Veseli bomo prizadevanj vsakega pozameznika k boljšemu in kvalitetnejšemu bivanjskemu okolju za vse. 

Kliknite TU za dostop do nove spletne strani Krajevne skupnosti Brezovica.

KS Brezovica


Oglejte si tudi