Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Izmenjava Podarim - Dobim Vrhnika

Skupina mamic Sončnice 13. oktobra 2018 organizira izmenjavo sezonskih oblačil za otroke in odrasle, knjig, otroške opreme in igrač, uporabnih in okrasnih predmetov.
Izmenjava bo potekala v pritličju Kulturnega centra Vrhnika, Tržaška cesta 32, Vrhnika. Tudi tokrat so Sončnice združile moči z razstaviščem Moja Ljubljanica in Cankarjevo knjižnico Vrhnika. Organizatorji vas prosimo, naj bodo prinešene stvari sezonske (oblačila), čiste, uporabne in delujoče.

 

Zaželjeno je, da obiskovalci prinesejo in odnesejo enako število ohranjenih stvari. Preostalo bodo Sončnice predale Karitas Vrhnika in Depo Vrhnika.


Če se izmenjave ne boste utegnili udeležiti, bi pa vseeno radi prinesli nekaj lepih stvari, le-te lahko oddate na blagajni razstavišča Moja Ljubljanica od torka 9. oktobra do dneva dogodka (med 10:00 in 18:00). Tam bodo počakale do sobote, ko bodo na voljo za izmenjavo.

V času izmenjave ekipa Moja Ljubljanica za osnovnošolske otroke pripravlja delavnico izdelovanja mozaika ob 9:30. Ob 11. uri pa se lahko udeležite javnega vodenja po razstavi Moja Ljubljanica in spoznate skrivnosti reke Ljubljanice ter številne arheološke najdbe. Delavnici in javnemu vodenju se lahko pridružite z nakupom vstopnice, v primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Prijave na javno vodenje in delavnico sprejemamo do petka, 12. oktobra, na elektronski naslov: info@mojaljubljanica.si

 

Več o izmenjavi in pestrem dogajanju na ta dan: https://bit.ly/2xlFem7

 

Lepo vabljeni!

Oglejte si tudi