Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Kavbojski plesi na Brezovici

Je tudi vas že kdaj zamikalo, da bi v rokah zavrteli laso, vrgli klobuk visoko v zrak in se prepustili ritmom ameriške country glasbe? Country line dance skupina Colorado počne prav to. 

Skozi energičen in zabave poln ples že od leta 2008, ko so s svojo dejavnostjo začeli na Kokrici pri Kranju, raznaša dobro energijo kavbojskih plesov širom po Sloveniji. Danes Colorado deluje že v šestih slovenskih mestih: v Kopru, Škofji Loki, v Kranju, v Dražgošah in Celju, lani pa so svoje programe začeli izvajati tudi na Brezovici. Prva generacija brezoviških country plesalcev je zato že dodobra utečena ekipa, ki se bo letos lotila nadaljevalnega tečaja. »Z veseljem nastopimo tudi na vaših dogodkih, obletnicah, porokah in rojstnih dnevih. Kamor pridemo, znamo s seboj pripeljati sproščenost in dobro vzdušje, naši nastopi pa so popolnoma brezplačni,« je povedala ustanoviteljica in vodja dvajsetih country dance skupin ter direktorica Zavoda Country, ga. Majda Starovašnik.


Country Line dance skupina Colorado pa vse, ki jih ples zanima, vabi k vpisu v novo začetno skupino, ki se bo prvič srečala v ponedeljek 18.9.2017 ob 18. uri. Vaje potekajo v prvem nadstropju gasilskega doma na Brezovici. Več informacij dobite na country@colorado.si ali na telefonski številki 041 734 198.

Lepo vabljeni!

Oglejte si tudi