Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
24°C
7°C
JUTRI
26°C
10°C

MNOŽIČNO TESTIRANJE COVID-19 S HITRIMI ANTIGENSKIMI TESTI V OBČINI BREZOVICA

Občina Brezovica s pomočjo Ambulante družinske medicine Tina Modrej Zadnikar, dr.med.spec.druž.med, organizira množično testiranje za COVID-19 s hitrimi antigenskimi testi (HAGT) za občane občine Brezovica.  Na voljo bo okoli 2.000 hitrih antigenskih testov avstrijskega proizvajalca Ameda, ki ustrezajo predpisanim zahtevam stroke.


 

Testiranje s HAGT je namenjeno tistim, ki ste zdravi, brez znakov akutne okužbe dihal ali prebavil. V primeru bolezenskih znakov pokličite ambulanto svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. 

 

Na testiranje se ni potrebno posebej naročiti. S seboj morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja, za potrebe obveščanja o rezultatu testa pa bomo potrebovali tudi številko vašega mobilnega telefona.

 

Pri čakanju na odvzem brisa ves čas vzdržujte medosebno razdaljo vsaj  2 metra in nosite masko. O rezultatu testiranja boste obveščeni še isti dan. Če bo test pozitiven, se nemudoma izolirajte in obvestite svojega izbranega zdravnika.Testiranje bo potekalo v sredo, 13.1.2021, od 16. do 20. ure v dvorani Kulturnega doma Notranje Gorice, parkiranje je možno pred kulturnim domom oziroma na parkirišču pri končnem postajališču 6B.


Občina Brezovica 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi