Brežice

DANES
26°C
6°C
JUTRI
26°C
8°C

Tečaj za lokalnega turističnega vodnika po občini Brežice

Seminar za turistične vodnike po turističnem območju zajema 40 učnih ur predavanj. Poleg teoretičnega dela vsebuje seminar tudi praktično simulacijo vodenja z ogledom najpomembnejših znamenitosti občine in preizkusom znanja na celodnevnem izletu po občini.

Po končanem izobraževanju bodo kandidati/ke opravljali teoretični in praktični preizkus znanja. Kandidatu/tki, ki uspešno opravi teoretični in praktični del preizkusa strokovne usposobljenosti, strokovna komisija izda potrdilo o opravljenem tečaju za lokalne turistične vodnike. S tem kandidat pridobi naziv turistični vodnik turističnega območja Občine Brežice.

Dejavnost lokalnega turističnega vodnika lahko opravljajo osebe, ki imajo najmanj srednjo strokovno izobrazbo oziroma so vključene v izobraževalni proces za pridobitev srednje strokovne izobrazbe, in znanje enega tujega jezika ter opravijo preizkus strokovne usposobljenosti za turističnega vodnika.

Minimalno število prijavljenih za izvedbo seminarja je 7 udeležencev. V primeru premalo prijav izobraževanje odpade.

Cena tečaja: 140 EUR. Dodatnih stroškov in vstopnin ni.

Prijave in dodatne informacije: na telefonski številki  0590 85810 ali elektronski pošti: mDec('pdlowr=lqirCglvfryhueuh}lfh1frp', 'lqirCglvfryhueuh}lfh1frp', '', '','1');.

Rok za prijavo je 31.1.2021 oz. do zapolnitve mest.

Oglejte si tudi