Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Dobro jutro iz Braslovč

17. januar 2020 - Danes je bilo že zjutraj na gradu Žovnek in na prireditvenem prostoru, Skupnem placu, zelo živahno, saj se je oddaja Dobro jutro z Marijo Merljak v živo javljala iz Braslovč.

Koordinatorka Jasmina Roter Jager iz ZIKŠT 3jezera je k sodelovanju v oddaji povabila društva in kmetije, ki so se s svojimi izdelki in dejavnostjo tako lahko predstavile širni Sloveniji. 
V oddaji so sodelovali: Kulturno zgodovinsko društvo Žovnek, Društvo podeželskih žena Braslovče, Društvo kmečkih žena Gomilsko, Turistično društvo Braslovče, kmetija Cimperšek iz Podvrha, Ribogojnica Špegelj iz Malih Braslovč, ekokmetija Pšaker, kmetija Sušak in iz Grajske vasi, Gregurjeva kmetija iz Grajske vasi, Marjana Janžovnik, Steklarstvo Lukanc iz Grajske vasi, PGD Braslovče, Planinsko društvo Dobrovlje Braslovče, ŽOK Braslovče, Konjeniško društvo Mustang in seveda Osnovna šola Braslovče z glasbenim programom pod menstorstvom Anje Jezernik. S pesmijo in plesom so oddajo popestrile plesalke Plesnega gledališča Braslovče pod vodstvom Ane Vovk Pezdir ter kvintet Dobroveljski fantje, svoje spomine o bogati zgodovini smučarskih skokov v Braslovčah pa je z nami delil udeleženec olimpijskih iger v Calgary-ju Marjaž Debelak.

Vsem udeležencem se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje, saj smo le z vašo pomočjo pripravili resnično lepo predstavitev naše bogate občine. 

Tisti, ki si oddaje niste mogli ogledati v živo, si jo lahko ogledate na naslednji povezavi https://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174665364.

 

Oglejte si tudi