Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
27°C
5°C
Oceni objavo

Zaključek akcije Rastemo s športom v športnem centru v Orli vasi

Vrhunski rokometaš Tilen Kodrin navdihoval mlade športnike
Na eni od dm brezplačnih športnih uric v Judo klubu Shido v Orli vasi v Občini Braslovče, ki potekajo v sklopu vseslovenske iniciative Rastemo s športom, je mlade športnike navdihoval vrhunski rokometaš Tilen Kodrin.

Član Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško se je povabilu z veseljem odzval. Kljub pripravam na nedeljsko tekmo lige prvakov med celjskim rokometnim klubom in RK Motor Zaporožje si je vzel čas in s svojim obiskom mlade dodatno motiviral in popestril njihovo športno udejstvovanje.

Vseslovenska iniciativa Rastemo s športom je nastala v želji, da bi spodbudili otroke h gibanju, športnemu udejstvovanju in medsebojnemu druženju. Zato so se pri podjetju DM drogerie markt ob svojem 25. rojstnem dnevu povezali s številnimi organizacijami in jim za izvajanje brezplačnih športnih uric namenili finančno podporo v skupni vrednosti 25 tisoč evrov.

Projekt so podprli tudi številni drugi športniki, med katerimi so vrhunska košarkarja Goran Dragić in Klemen Prepelič, uspešna nekdanja rokometašica Deja Doler Ivanović, slovenska rekorderka v teku na 400 m Anita Horvat, prvi slovenski košarkar, ki je zaigral v ameriški profesionalni ligi NBA, Marko Milić ter številni drugi.

Tekst : T. Tavčer
Fotografije : T. Pevec

Oglejte si tudi