Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

V odbojki na mivki za Pokal hmeljske kobule

V okviru hmeljarskega praznika v Braslovčah se je v soboto, 10. avgusta odvijal sedaj že tradicionalni turnir v odbojki na mivki za Pokal hmeljske kobule, ki ga organizira ŠD Braslovče. 

V sončnem in vročem vremenu je tekmovalo 22 dvojic. Lepo število gledalcev si je čez cel dan lahko ogledalo zanimive in kvalitetne boje na razgreti mivki pri Partizanu Braslovče. V mlajših kategorijah do 14 in 16 let so tekmovali fantje in dekleta, v odprti kategoriji pa moške dvojice. 

V najmlajši skupini do 14 let je tekmovalo 5 dvojic, najboljši so bili: 1. Živa Donko, Taja Ferlež. 2. Jaka  Cestnik, Nejc Hribernik, 3. Žan Muhovic, Manca Marovt. 

V kategoriji do 16 let je tekmovalo 6 dvojic in najuspešnejši so bili: 1. Kimi Cestnik, Luka Marovt, 2. Zoja Kalar  Rima Posedel, 3. Anja Puckmeister, Tija Šketa. 

V odprti kategoriji moških dvojic se je za najvišja mesta potegovalo 11 dvojic in že tretjič zapored sta zmagala Šoštanjčana Denis Robida in Rok Menih, ki sta v finalu premagala Šempetrana Jako Udriha in Damjana Randla. Tretje mesto sta osvojila Borut Markovič in Mitja Ribič, ki sta bila boljša od Aneja Lenarta in Matica Terška.
T. Tavčar
Na sliki: S tekmovanja za Pokal hmeljske kobule.

Oglejte si tudi