Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

NAJLEPŠE, NAJBOLJŠE IN NAJBOLJ SLEČENE - gledališki abonma in izven

Katja Stušek in Nika Brgant, ki se podpisujeta pod režijo predstave, sta v gledališki list napisali: "Če teater ni norost, potem to ni teater! In štirinajst žensk, starih med 58 in 83 let, ki so obiskovale gledališko šolo od februarja 2015 do maja 2016, je z vsem srcem, dušo in telesom doživelo norost, ki jo ponuja le teater. Vsaka se  je na svoj način skozi serijo gledaliških vaj predstavila s tistim, kar rada dela in vsaka je dala velik pečat navideznemu ženskemu društvu in se popolnoma razgalila, tako kot se za igralca tudi spodobi. Le vsaka zase pa ve, zakaj je prišla v gledališče; mogoče si je končno uresničila življenjski izziv, mogoče ji je bilo dolgčas, mogoče je iskala nove prijatelje, mogoče je samo nora ali pa si je uresničila željo. 

Vsekakor pa so ženske sebi in vsem nam dokazale, da so izredno pogumne in si zaslužijo velik aplavz. V najinih očeh so najboljše, najlepše in ja, najbolj slečene."

Komedija Najlepše, najboljše in najbolj slečene je dobila nagrado za najboljšo predstavo po izboru občinstva na 13. Festivalu komedije v Pekrah 2017.


Lepo vabljeni.

Oglejte si tudi