Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
10°C
JUTRI
25°C
12°C
Oceni objavo

Najbolj sočen START*UP VIKEND na temo turizma

Po lanskem uspešno izpeljanem prvem Najbolj sočnem START*UP VIKENDU, ki se je odvil v Bovcu, se letos ta seli v Kobarid. Tudi tokrat bo osnovno vodilo tega tridnevnega podjetniško-zabavnega druženja turizem, ki je ena pomembnejših dejavnosti v dolini Soče.

Udeleženci drugega, brezplačnega Najbolj sočnega START*UP VIKENDA na temo turizma se bomo zbrali v petek, 13. maja 2016, med 16. in 17. uro, ko se bo dogodek tudi uradno začel, naše druženje pa bomo zaključili v nedeljo zvečer. 


Prvi dan bodo lahko udeleženci, ki imajo svoje poslovne ideje, te predstavili ostalim. Izmed nabranih idej bomo nato skupaj izbrali najboljše. Posamezne skupine si bodo prizadevale izbrane ideje ob pomoči mentorjev pretvoriti v čim bolj uresničljive in trgu zanimive poslovne modele. Pri tem bodo imele na voljo ves konec tedna, svoj poslovni model pa bodo v nedeljo popoldne predstavile še ocenjevalni komisiji. Ta bo poleg zmagovalne Najbolj sočne START*UP IDEJE izbrala še dve Sočni START*UP IDEJI (drugo in tretje mesto).

 

Želja organizatorjev je, da v podjetniškem duhu izobrazimo udeležence in skupaj z njimi poslovne ideje pretvorimo v inovativno turistično ponudbo, ki bi prispevala k dodatnemu razvoju v dolini Soče. 

Več o Najbolj sočnem START*UP VIKENDU na temo turizma si lahko preberete tudi na spletni strani Posoškega razvojnega centra (tukaj), lahko pa spremljate tudi objave na naši FB strani.

E-PRIJAVA JE OBVEZNA (prijave zbiramo do zasedenosti prostih mest oziroma nakžjkasneje do ponedeljka, 9. maja 2016).

 

Hkrati že sedaj vabimo širšo zainteresirano javnost, da se nam v nedeljo, 15. maja 2016, ob 16. uri pridruži pod šotorom v Kampu Koren Kobarid in prisluhne predstavitvam posameznih skupin ter izboru Najbolj sočne START*UP IDEJE na temo turizma.

Sočasno z našim podjetniškim dogodkom se bosta odvijala tudi Outdoor Soča Festival in Praznovanje ob 25-letnici uspešnega delovanja Kampa Koren Kobarid. Več informacij o tem Najbolj sočnem koncu tedna, ki je združil zanimive, s turizmom povezane dogodke, si lahko ogledate tukaj.

Tatjana Šalej Faletič, Posoški razvojni center

 

Povezave

Facebook

Oglejte si tudi