Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Na Barje trenirat, v Ljubljano zmagat

Si lahko zamislite boljše predpriprave na ljubljanskega in vse preostale jesenske maratone, kot je rahel jesenski drnec skozi Krajinski park Ljubljansko barje, ko vam v zlati jutranji zori skozi kopreno meglic z leve žvrgolijo ogrožene ptičje vrste, z desne pa dehtijo redke barjanske rastline? V zraku pa odmevajo udarci vaših superg, enakomerno dihanje … vas ter drugih stotih in več tekaških navdušencev, ki se vsak oktober podajo na tradicionalni tek po barjanskih makadamskih cestah v neposredni bližini romantičnega gradu Bistra in istoimenske skrivnostne reke. Dobra družba, prijazna postrežba z jedačo in pijačo, na koncu pa še kolajna, za najboljše tudi iz plemenitih kovin. Vse to in še več je naš tradicionalni rekreacijski Tek Barje!

 

KDAJ?

V soboto, 11. oktobra 2014, od 10. ure.

Prijave tekmovalcev od 8. ure dalje. Razglasitev rezultatov je predvidena ob 13. uri.

 

KJE?

V bližini slikovitega gradu Bistra v Bistri, na pol poti med Vrhniko in Borovnico. Teklo se bo po barjanskih makadamskih poteh.

 

DOLŽINA?

500, 1000, 2000, 5320 ali 8500 metrov.

 

PRIJAVNINA?

Za otroke (do 15 let) 2 EUR, za ostale pa 10 EUR. V prijavnino za odrasle je všteta malica. Vsak udeleženec ob prihodu v cilj prejme spominsko kolajno.

 

PREDPRIJAVE (ne obvezne, a zaželene):

TVD Partizan Borovnica

Damijan Remec

GSM: 040 451 115; e-pošta: tek.barje@gmail.com; www.tekbarje.si

Oglejte si tudi