Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
11°C
JUTRI
20°C
12°C
Oceni objavo

EFT – tapkanje s Katjo

Emotional Freedom Technique ali tehnika emocionalne/čustvene svobode je sorodnica starodavnih vzhodnjaških pristopov zdravljenja. Razvijala se je dolgo časa, v sedanjo obliko pa jo je razvil Gary Craig in jo leta 1996 poslal v svet. Priročnik je brezplačno objavil na spletu in od takrat je na voljo vsem, ki imajo občutek, da je življenje zavilo na napačne tirnice, in razumejo, da so za svoje dobro počutje odgovorni sami.

Knjižnica dr. Marje Boršnik in HUD Karel Barjanski vas vabita na predstavitev tehnike tapkanja, ki bo v sredo, 6. decembra, ob 18.30 v prostorih Galerije Barje, Rimska 28, Borovnica. Kdaj in kako tehniko uporabiti ter za koga je primerna, vam bo predstavila izvajalka metode EFT po predmetniku AAMET Katja Logar Nadižar. Na predavanju boste izvedeli, kako z metodo EFT uredimo naše odnose doma in v službi, kako s sebe stresemo stres in se osvobodimo čustev, ki spremljajo travmo in zlorabo, kako se osvobodimo  strahov in fobij, preženemo tesnobo in panične napade, kako se znebimo škodljivih navad, obvladujemo jezo, premagamo žalost in  si povrnemo spanec in notranji mir.

EFT* velja za vse primere, vključno za: lajšanje bolečin, krvni tlak, strahove in fobije, tesnobnost, jezo, težave v odnosih, alergije, duševne pretrese, odvisnosti, ženske težave, težave z dihali, depresijo, hujšanje, otroške težave, težave v šoli, pri športu, pri spolnih odnosih, resne bolezni (od migrene do raka) …   
*povzeto po EFT-priročniku

 

Oglejte si tudi