Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

NVO s potencialom

Vse zainteresirane nevladne organizacije (društva, zavode in ustanove), katerih poslanstvo in delo je pomembno in prepoznano v lokalnem okolju, vabimo, da se vključite v program NVO S POTENCIALOM. V okviru programa se boste izbrane organizacije v naslednjem šolskem letu vključile v brezplačna usposabljanja, mentorstva in svetovanja na organizacijskem, strokovnem in zagovorniškem področju. Vsebina programa bo individualno prilagojena potrebam organizacije.

NVO s potencialom je za pomen tega javnega povabila nevladna organizacija, ki izkazuje interes za lasten organizacijski, strokoven ali zagovorniški razvoj, ter je pripravljena zadovoljevati lokalne potrebe oz. aktivno prispevati k razvoju lokalne skupnosti. NVO s potencialom je nevladna organizacija, ki želi biti aktivna, se razvijati in prispevati k razvoju okolja v katerem deluje oz. izvajati nove storitve.

Med prijavljenimi nevladnimi organizacijami bomo na podlagi meril izbrali 12 organizacij, ki bodo v šolskem letu 2016/17 vključene v brezplačen program NVO s potencialom.

Z izbranimi organizacijami bomo sklenili individualen načrt izobraževanja oz. razvoja na podlagi izhodiščne ocene in želene stopnje razvoja.

Merila za izbor:

  1. Delovanje organizacije (lokalno, regionalno, nacionalno)
  2. Delovanje na prednostnih področjih (mladi, sociala, turizem, okolje, oz. drugo področje, ki rešuje lokalne potrebe)
  3. Izdelan program delovanja oz. načrti za prihodnost
  4. Dosedanji dosežki oz. prepoznavnost v okolju

 

Prijave:

 

Na povabilo se prijavite do 17.6.2016 po elektronski pošti na naslov info@consulta.si s pripisom: NVO s potencialom ali preko spletnega obrazca.

 

Več informacij:

 

Za več informacija pokličite na 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si

Povezave

www.consulta.si

Oglejte si tudi