Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Prinesi, odnesi, zamenjaj

Pred tremi leti smo v naši občini postavili hišici, t. i. knjigobežnici. Namenjeni sta podarjanju knjig, ki jih ne potrebujete, menjavi, sposojanju … Knjige lahko  seveda obdržite tudi za vedno. Se pa dogodi, da bi kdo rad oddal več knjig, kot jih lahko sprejme knjigobežnica, zato smo se odločili, da  ob letošnjem kulturnem prazniku organiziramo izmenjevalnico knjižnega gradiva.

V prostore društva HUD Karel Barjanski na Rimski 28 v Borovnici (stara pošta) lahko prinesete knjižno gradivo, ki ga ne potrebujete ali zanj nimate več dovolj prostora.  Nekaj se ga je že nabralo, saj večkrat kdo povpraša v knjižnici ali društvu, kam bi lahko oddal knjige, zgoščenke ali revije, ki jih ne more ali ne želi več hraniti doma. Vemo pa tudi, da je marsikdo vesel podarjenih knjig, včasih mednje zaide celo kakšna zaželjena. Tudi knjižnica je že bogatejša za marsikatero podarjeno knjigo.  

Vabljeni torej, da nas v petek, 8. februarja, v soboto, 9. februarja, in še naslednjo soboto, 16. februarja, obiščete, prinesete gradivo, lahko pa boste tudi pobrskali in odnesli s seboj, kar vam bo všeč. Izmenjevalnica bo odprta od 9.00 do 12.00. Če bi gradivo radi prinesli že prej, se lahko dogovorite za termin na telefonskih številkah 031 862 694 (Simona) ali 041 548 926 (Jože).

 

Knjižnica dr. Marje Boršnik Borovnica

HUD Karel Barjanski

Oglejte si tudi