Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Lokalne volitve 2014 – obvestilo

PREDČASNO GLASOVANJE: na volišču na sedežu Občinske volilne komisije, na Občini Borovnica, Paplerjeva 22, Borovnica, v SREDO, 1. oktobra 2014, od 7. do 19. ure.

 

  1. Glasovanje po pošti: Volivci, ki glasujejo po pošti, morajo najpozneje do 24. 9. 2014 obvestiti Občinsko volilno komisijo, da želijo glasovati po pošti.
  2. Glasovanje na domu: Volivci, ki se zaradi bolezni ne morejo zglasiti na volišču, naj najpozneje do 1. 10. 2014 vložijo zahtevo, da želijo glasovati na svojem domu.
  3. Zaupniki: Predstavnik kandidature oziroma liste kandidatov lahko do 29. 9. 2014 predloži seznam zaupnikov Občinski volilni komisiji.
  4. 22. 9. 2014zadnji dan, ko lahko član volilnega odbora Občinsko volilno komisijo obvesti o sorodstvenem ali drugem razmerju s kandidatom, o katerem se glasuje na volišču, za katerega je imenovan v volilni odbor.

 

SPREMEMBE OBMOČIJ POSAMEZNIH VOLIŠČ V NASELJU BOROVNICA

Volivce obveščamo, da so deloma spremenjena območja posameznih volišč v volilni enoti Borovnica I (naselje Borovnica). Vse volivce zato naprošamo, naj bodo pozorni na prejeta obvestila, iz katerih bo razvidno, na katerem volišču izvršujejo svojo volilno pravico.

 

Sklep o določitvi volišč v volilnih enotah Borovnica I in Borovnica II za volitve župana in občinskega sveta, ki ga je Občinska volilna komisija Občine Borovnica sprejela na 1. seji dne 29. 7. 2014, je objavljen na spletni strani www.borovnica.si – lokalne volitve 2014. V sklepu so določena posamezna volišča s popisom ulic in hišnih številk, ki spadajo v posamezno volišče.  

 

Občina Borovnica

Občinska volilna komisija    

Oglejte si tudi