Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Prekritje toplarja še vedno glavna skrb borovniških konjenikov

Sredi marca smo se člani Konjeniškega društva Borovnica, ki letos praznuje 10 let, zbrali na občnem zboru. Vodil ga je Gašper Petrič, predsednik društva Ciril Cerk pa je poročal o delu v preteklem letu in planu za letos.

Lani smo člani društva pripravili predstavitev ponijev v borovniškem vrtcu, se udeležili predavanja o organizaciji prireditev, sodelovali na dnevu koscev in grabljic, na štefanovo pa kljub slabemu vremenu organizirali žegnanje konj. O finančnem stanju je poročala računovodkinja Anica Petrovčič.

Tudi letos bo glavna skrb društva namenjena prekritju kozolca toplarja, pod katerim bi v prihodnje lahko pripravljali tudi prireditve. Zbrana finančna sredstva bodo za material najbrž zadostovala, zato bomo še pred poletjem organizirali prekrivanje. Preostale naloge bodo podobne letošnjim, saj nam sredstva trenutno ne omogočajo večjega širjenja dejavnosti. Če bo mogoče, bomo pripravili predavanje o prehrani in oskrbi konj, tako kot do zdaj se bomo odzivali vabilom drugih konjeniških društev in se predstavljali širšemu slovenskemu prostoru.

 

Konjeniško društvo Borovnica

Oglejte si tudi