Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Bohinj Park EKO hotel ponovno odličen

Njegovo odličnost gostoljubja potrjujejo ocene gostov s celega sveta. Leto 2015 je hotelu prineslo tri nova priznanja turističnih spletnih portalov. Na portalu TripAdvisor je v januarju prejel nagrado Traveller's Choice Award (Nagrada po izboru popotnikov). V juliju je na portalu HolidayCheck.com pridobil naziv Recommended on Holiday-Check (Priporočen na Holiday-Check). V oktobru pa so ga na madžarskem portalu Sielok.hu razglasili za Accommodation of the year 2015 (Nastanitev leta 2015).

Nagrade na TripAdvisorju bohinjskemu hotelu sicer niso novost, saj odlike prejema že več let zapored. Letos pa je elitno priznanje portala TripAdvisor Traveller's Choice Award, ki je – ob upoštevanju mnenj milijonov popotnikov – dodeljeno le enemu odstotku vseh hotelov na portalu, prejel v kar dveh kategorijah: Top Luxury Hotels (Najboljši luksuzni hoteli) in Top Hotels for Families (Najboljši hoteli za družine) v Sloveniji.

Portal HolidayCheck je bil leta 2004 ustanovljen v Švici, danes pa obstaja ter beleži recenzije v desetih jezikih, saj njegove strani obišče od 20 do 30 milijonov ljudi vsak mesec. Pri podelitvi nagrade Recommended on Holiday-Check je Bohinj Park EKO hotel prejel najvišje ocene in dosegel 5,5 točke od šestih možnih.

Zanimiva novost je nagrada Accommodation of the year s strani madžarskega portala Sielok.hu, kjer si je prislužil 4,9 točke od petih možnih, kar kaže odpiranje novega trga, ki se zanima predvsem za zimski turizem.

Za promocijo dežele na sončni strani Alp se trudi tudi uredništvo oddaje Dobro jutro, Slovenija, ki z akcijama »Naj kopališče« in »Naj smučišče« med obiskovalci že 25 let izbira priljubljene turistične destinacije. Vodni park Bohinj je vsako leto med nagrajenci, saj nudi priljubljeno možnost izleta, zanimive pustolovščine ali romantičnega doživetja. Letos je vodni park v akciji Naj kopališče v kategoriji pokritih bazenskih kopališč prejel tretjo nagrado.

»Gre za priznanja, ki nam jih na osnovi pozitivne izkušnje v našem hotelu posredno podeljujejo gostje, kar je najlepši pokazatelj odlično opravljenega dela. Napredovali bomo v zastavljeni smeri, saj verjamemo, da bomo v prihodnje še naprej izpolnjevali pričakovanja tako novih obiskovalcev kakor tudi naših stalnih gostov,« je ob tem povedal Anže Čokl iz Bohinj Park EKO hotela.

Oglejte si tudi