Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
1°C
NED.
21°C
4°C
Oceni objavo

Z odličnimi rezultati priskakali morje

Ob zaključku šolskega leta, ko se učenci borijo za zadnje ocene, je pestro tudi pri smučarskih skakalcih, saj se tekme vrstijo ena za drugo. Natrpan urnik nam ne da možnosti za počitek, zato je začetek poletnega dela naporen.

Pred pričetkom poletnih tekmovanj so v Vizorah na Štajerskem podelili priznanja za najboljše v pretekli zimski sezoni. Katra Komar je osvojila najvišjo stopničko v skupnem seštevku Pokala Cockta. Kar nekaj klubskih kolegov je na regijskem Pokalu Cockta osvojilo odlična mesta v skupnem seštevku (Žan prvo, Katra prvo, Tinkara drugo, Matija tretje in Mila Gaja tretje mesto).

 

Tekmovali in trenirali smo praktično po vsej Sloveniji in tudi v sosednji Avstriji. Nastopili smo na tekmah v Žireh, Kisovcu, Mostecu, Tržiču, Kranju, Beljaku, Celovcu. Zanimivo tekmovanje je bilo izvedeno v Mostecu v Ljubljani, kjer so se na povabilo organizatorja tekme v mešanih parih udeležili najboljši skakalci in skakalke. Med njimi je naš klub zastopala Agata Stare, ki je bila v paru skupaj z Rokom Justinom.

 

Ker pa so tekme potekale eno za drugo, smo si poleg zahtevnih in aktivnih treningov privoščili kar nekaj sprostitve in iger. S kolesi smo bili na novo zgrajeni progi »pumptrack« pri Hostlu pod Voglom. Ekipi Pac Sporta se najlepše zahvaljujemo za sprejem. Na trening nas je prišla razvedrit Mojca Cerkovnik, tako smo se vozili z novimi vozili na dveh kolesih ‒ Segway. Po napornih tekmah smo si privoščili še aktiven oddih na morju – skupaj s štajerskim klubom Ljubno in skakalnim klubom iz Celja smo nabirali kondicijo v Savudriji. Na šestdnevnih pripravah smo treninge združili s spoznavanjem novih prijateljev, druženjem in raznimi dogodivščinami.

 

Več o dogajanju v našem klubu ter številne fotografije si lahko ogledate na našem Facebook profilu.

 

 

SSK Bohinj

Oglejte si tudi