Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
4°C
JUTRI
25°C
2°C
Oceni objavo

Jezikovni tečaji Društva mladih Bohinj

Poletje je minilo, zato smo se člani DMB odločili, da jesenske dni popestrimo z jezikovnimi tečaji, ki se jih lahko udeležite tako člani društva, kot tisti, ki to še niste.
V mesecih septembru, oktobru in novembru ste vabljeni, da se nam pridružite na enem izmed naslednjih jezikovnih tečajev.

 

Nizozemski jezik


Wil je graag Nederlands leren? Se želiš naučiti Nizozemskega jezika? Pridi na 20-urni začetni tečaj nizozemščine, ki bo potekal ob petkih od 17. do 20. ure v OŠ Dr. Janeza Mencingerja. S tečajem pričnemo v petek, 20. septembra. Minimalno število udeležencev za izvajanje tečaja je 5 oseb (maksimalno 10), cena za člane DMB je 30 evrov, za nečlane pa 40 evrov na udeleženca. Prijave do zasedbe mest so mogoče do 16. septembra na mina.pavliha@gmail.com.

 

Španščina


Hola! Cómo estás? Se želiš naučiti govoriti špansko? Vabljen/a  na 15-urni začetni tečaj španskega jezika. Potekal bo ob sobotah od 16. do 18. ure v sejni sobi KD Joža Ažmana, s pričetkom v soboto, 5. oktobra. Minimalno število udeležencev za izvajanje tečaja so 3 osebe (maksimalno 10), cena za člane DMB je 30 evrov, za nečlane pa 40 evrov na udeleženca. Prijave do zasedbe mest so mogoče do 30. septembra na mina.pavliha@gmail.com.

 

Ruščina


Здравствуйте! Как дела? Med poletjem smo z ruskogovorečimi turisti lahko preizkusili, ali je naše znanje ruščine že zadostno ali je znanje še potrebno utrditi. Za tiste, ki ste željni še več znanja, Društvo mladih Bohinj organizira nadaljevalni tečaj ruščine, ki se bo pričel v soboto 5. oktobra v sejni sobi KD Joža Ažmana. 30-urni tečaj bo tudi tokrat vodila Manca Mikelj, tečaj bo potekal ob sobotah od 18. do 20. ure. Prijave na 051/352-439 (po 17. uri) ali na katja.sodja@gmail.com. Tečaj bo izveden ob prijavi najmanj 3 udeležencev. Cena nadaljevalnega tečaja v primeru prijave 4 do največ 10 udeležencev je 50 evrov za člane DMB in 60 evrov za nečlane (v primeru prijave le 3 udeležencev pa 90 evrov za člana DMB in 100 Evrov za nečlana).

 

Prav tako sprejemamo prijave tudi za ponovitev 30-urnega začetnega tečaja ruščine, ki bo prav tako izveden po istih cenah kot nadaljevalni in bo izveden v primeru prijave najmanj 3 udeležencev. Pričetek začetnega tečaja bo prav tako v oktobru, točen datum pa bo sporočen naknadno, ko bo sklenjen dogovor o prostoru za izvedbo. Prijave za oba tečaja sprejemamo do 4. oktobra.

 

 

Mina Pavliha in Katja Sodja, članici UO DMB

Oglejte si tudi