Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
5°C
PET.
14°C
-1°C
Oceni objavo

Praznik občine Bohinj

Smo ravno sredi prazničnega obdobja Občine Bohinj. Za nami so že trije dnevi dogodkov. V soboto so tekači vseh starosti odtekli Tek štirih srčnih mož, v ponedeljek smo v Ceconijevem parku v Bohinjski Bistrici sprejeli mlade športnike, v torek pa se je Ceconijev park spremenil v pravljični park za otroke.

Kaj pa nas še čaka?
V četrtek, 24. 8. 2017, bodo v Ceconijevem parku v Bohinjski Bistrici ob 18. uri zadoneli zvoki rogov lovskih rogistov Bohinj.

V petek, 25. 8. 2017, bo pri spomeniku štirih srčnih mož na Ribčevem Lazu ob 18. uri spominska slovesnost v počastitev štirih srčnih mož v organizaciji PD Srednja vas.

V soboto, 26. 8. 2017, ob 19. uri pa bo v Kulturnem domu Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici osrednja prireditev s podelitvijo občinskih priznanj in kulturnim programom. Župan občine Bohinj, Franc Kramar, bo plaketo Občine Bohinj podelil Društvu kmečkih žena, gospe Jožici Arh in gospe Barbari Sušel.

Občinski praznik se bo sklenil v petek, 1. 9. 2017 ob 15. uri z Županovim dnevom zdravja ob dvorani Danica.

Opomba: prireditve v Ceconijevem parku bodo v primeru slabega vremena v avli Kulturnega doma. A brez skrbi – vremenska napoved je odlična!

V prilogi si lahko ogledate uradno vabilo na Praznik občine Bohinj

Oglejte si tudi