Logo MojaObčina.si

Bohinj

DANES
15°C
-1°C
JUTRI
16°C
-2°C
Deli
1145

V Bohinj končno prihaja Upravna enota!

Odrasla gledališka skupina KUD Kamot iz Zasipa je v začetku januarja na domačem odru premierno uprizorila novo veseloigro, ki je tudi tokrat nastala pod peresom ene in edine Lucije Vidic. 

 

Tretja avtorska predstava Upravna enota vas bo zopet nasmejala, saj vsak pozna državni upravni sistem. Kaj sploh je upravna enota? Je državni organ, ustanovljen za opravljanje nalog državne uprave, da se zagotavlja racionalno in učinkovito opravljanje upravnih nalog. V naši državi jih je trenutno oseminpetdeset. In kako se počutijo uporabniki, ki hodijo od okenca do okenca? Kako se počutijo zaposleni, ki se spopadajo z vedno novimi zakoni, podzakoni, akti in pravili? Kaj se zgodi, če kdo izgubi razum pri urejanju birokracije? Kako je, če policisti izvedejo akcijo na upravni enoti?

 

Vse to vam bodo prikazali nastopajoči Lucija Vidic, Meta Vodnjov, Nataša Anderle, Lea Dabič, Domen Ivanšek, Mark Džamastagič, Andrej Gracelj, Jure Kozjek. Za tehnično podporo skrbi Nejc Hlebanja.

 

Poznate nas že po Usodni pletni in Pokljuškem zdravniku. Tudi Upravna enota vas ne bo razočarala.

 

Vabimo vas k ogledu igre, in sicer v nedeljo, 2. februarja, ob 19.00, v KD Bohinjska Češnjica ali pa čez teden dni, v nedeljo, 9. februarja, ob 18. uri, v Kulturni dom Joža Ažmana v Bohinjski Bistici.

 

Če pa nas slučajno zamudite, nas spremljajte na fb-strani KUD Kamot, kjer bodo objavljeni novi datumi gostovani!

 

Ana Hlebanja za KUD Kamot Zasip

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi