Želite spoznati Bohinj skozi kulinariko? Tradicionalne jedi prepletene z lokalnimi surovinami se pod strokovnim vodstvom spogledujejo z visoko kulinariko. Recepte jedi, ki so jih domačinke našle v kulinarično bogatem Bohinju in jih vešče prilagodile sodobnim okusom, boste z veseljem uporabljali tudi v vaši vsakodnevni kuhinji.
Kuharsko delavnico bo skupaj s članicami Društva kmečkih žena in deklet vodila Katica Mikelj, ki svoje znanje in več kot 30 letne izkušnje na področju gostinstva, nesebično razdaja študentom in drugim udeležencem usposabljanj in tečajev. Pri posredovanju svojih znanj in izkušenj neizmerno uživa, o čemer pričajo tudi pozitivni odzivi udeležencev tečajev.
- Število udeležencev: do 8 oseb
- Možnost dogovora za individualno izvedbo delavnice
- Izvajanje doživetja: vse leto
- Trajanje doživetja: 4 ure
- Program prilagodimo starostni skupini
- Kuharsko predznanje ni potrebno
- Potrebna je predhodna rezervacija
CENA
- Cena je odvisna od št. oseb, zato se prosim obrnite za organizatorja.
- Cena vključuje: organizacijo, sestavine, prostor, učno gradivo z recepti.